CELEBRITIES

Διαβάστε τον λόγο της Amal Clooney που έκανε τον George να κλάψει


The Jennettes

8 Ιουνίου 2018

abaca-637630-011.jpg

"Γνώρισα τον George όταν ήμουν 35 και είχα αρχίσει να αποδέχομαι την ιδέα πως θα έμενα γεροντοκόρη," είπε. "Μετά γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να κρυβόμαστε στο διαμέρισμά μου στο Λονδίνο και πολύ σύντομα ένιωθα πως ό,τι και να γινόταν, δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι με οποιονδήποτε άλλον". Συνέχισε εκθειάζοντας τις επαγγελματικές του αρετές, ενώ μίλησε για εκείνον και ως πατέρα των 1 έτους δίδυμων παιδιών τους, Ella και Alexander.

"Το να σε βλέπω με τα παιδιά μας, Ella και Alexander, είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου," είπε. "Γεμίζεις το σπίτι μας με γέλιο και ευτυχία και αυτό συνέβαινε ακόμα και πριν τα παιδιά καταλάβουν πως το 'da-da' είναι ο Batman, μία αλεπού που μιλάει και είναι φίλος της Mary Poppins".

Διαβάστε ολόκληρο τον λόγο παρακάτω:

"Είναι κατά κάποιο τρόπο πιο εύκολο για εμένα να μιλήσω σε ένα δικαστήριο εκ μέρους ενός κρατουμένου, παρά να μιλήσω δημοσίως όπως θα κάνω απόψε για τον σύζυγό μου... Το κάνω από τεράστια υπερηφάνει γι' αυτά που έχει επιτύχει. Αυτά είναι μερικά πράγματα που ίσως να μην ξέρετε για τον [George]. Αρχικά, είναι ένας gentleman. Είναι ένας gentleman με κάθε έννοια της λέξης και με έναν τρόπο που μοιάζει τόσο σπάνιος αυτές τις μέρες και ενδεχομένως απαρχαιωμένος...

"Όλοι όσοι τον ξέρουν, ακόμα κι εκείνοι που είναι πολιτικά αντίθετοι με εκείνον ή που έχουν τσακωθεί μαζί του επαγγελματικά, θα σας πουν, πως δεν έχει ξεχάσει τους τρόπους που έμαθε στο Kentucky. Σε κάθε πλατό που επισκέπτομαι, μου λένε πως ο George υπερασπίζεται τους αδύναμους..."

"Παρ' ότι ο George αποδίδει το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του εδώ στη τύχη, εγώ νομίζω πως είναι εξαιρετικό ταλέντο και χαρακτήρας που τον έφεραν εδώ. Και αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν έναν καταπληκτικό σύζυγο και πατέρα. Γνώρισα τον George όταν ήμουν 35 και είχα αρχίσει να αποδέχομαι πως θα έμενα γεροντοκόρη. Μετά γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να κρυβόμαστε στο διαμέρισμά μου στο Λονδίνο και πολύ σύντομα ένιωθα πως ό,τι και να γινόταν, δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι με οποιονδήποτε άλλον"

"Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν ήμασταν μακριά και μου λένε πως είχα ένα συγκεκριμένο χαμόγελο και τρόπο που έγερνα το κεφάλι όταν διάβαζα τα μηνύματά του ή τα γράμματα που έκρυβε στην τσάντα μου. Πέντε χρόνια μετά, τίποτα απ' όλα αυτά δεν έχει αλλάξει. Είναι ο άνθρωπος που θαυμάζω απόλυτα και ο άνθρωπος του οποίου το χαμόγελο με κάνει να λιώνω κάθε φορά."

"Αγάπη μου, αυτό που βρήκα μαζί σου είναι η μεγάλη αγάπη που πάντα ήλπιζα να υπάρχει. Και το να σε βλέπω με τα παιδιά μας, Ella και Alexander, είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου..."

"Γεμίζεις το σπίτι μας με γέλιο και ευτυχία και αυτό συνέβαινε ακόμα και πριν τα παιδιά καταλάβουν πως το 'da-da' είναι ο Batman, μία αλεπού που μιλάει και είναι φίλος της Mary Poppins. Είμαι τόσο περήφανη για εσένα, αγάπη μου. Συγχαρητήρια για αυτή τη μεγάλη τιμή που λαμβάνεις απόψε. Είμαι περήφανη για εσένα, αλλά ξέρω επίσης πως όταν τα παιδιά μας μάθουν όχι μόνο το τι έχεις κάνει, αλλά και το ποιος είσαι, θα είναι εξίσου περήφανα για εσένα".

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι μας έμαθε το δυναμικό ντύσιμο της Amal Clooney μετά την εγκυμοσύνη

[gallery-717546]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.