CELEBRITIES

Ο λόγος που δεν θα ξαναδούμε φωτογραφίες της κόρης της Kylie Jenner


The Jennettes

12 Ιουνίου 2018

abaca-635743-236-1.jpg

Η Kylie ανέβασε μία selfie στο Instagram που δεν φοράει καθόλου make up και φαίνεται μόνο ένα μικρό μέρος του κεφαλιού της Stormi, αλλά όχι το πρόσωπό της. Όταν ένας χρήστης σχολίασε πως η Kylie "έκοψε" το μωρό της από τη φωτογραφία, η νέα μαμά απάντησε αμέσως "ναι έκοψα το μωρό μου. Δεν θα ανεβάσω άλλες φωτογραφίες της."

 

A post shared by @commentsbycelebs on

Και απ' ότι φαίνεται, με μία γρήγορη ματιά στο Instagram της Kylie, όλες οι προηγούμενες φωτογραφίες της Stormi έχουν διαγραφεί. Η κίνηση αυτή μοιάζει ιδιαίτερα απότομη από μεριάς της της social media star, αφού έχει μοιραστεί πολλές στιγμές της κόρης της με τους εκατομμύρια followers της τους τελευταίους μήνες.

Όταν η Stormi ήρθε στον κόσμο, η Kylie κυκλοφόρησε ένα mini-ντοκιμαντέρ με τίτλο "To Our Daughter" το οποίο μας έδωσε μία γεύση από την εγκυμοσύνη της Kylie, τη σχέση της με τον πατέρα της Stormi, Travis Scott, και το ταξίδι της μέχρι τη γέννα.

Απ' ότι φαίνεται, η Kylie πλέον θα περιοριστεί στις χαρακτηριστικές της selfies και θα κρατήσει τη μητρότητα ιδιωτική, για την ώρα τουλάχιστον.

 

Gallery: Δείτε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Kylie Jenner

[gallery-716590]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.