CELEBRITIES

Γιατί η πριγκίπισσα Diana δεν ήθελε να ξέρει ο κόσμος ότι κόβει τα μαλλιά της


18 Ιουνίου 2018

19830101-kri-t14-017.jpg

«Ό,τι κι αν έκανα, γινόταν πρωτοσέλιδο», αποκάλυψε ο προσωπικός της κομμωτής, Richard Dalton στο Town&Country.

Όταν λοιπόν εκείνη τον επισκέφθηκε ζητώντας του να κόψει τα μακριά της μαλλιά πριν φύγει για την Αφρική, αποφάσισε να μην το κάνει αμέσως για να μην τραβήξουν την προσοχή. Τα έκοβαν λίγο-λίγο, μερικά εκατοστά κάθε φορά. «Έπρεπε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί», είπε ο Richard.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα pixie κούρεμα που κόνταινε διαρκώς χωρίς να το παίρνει κανείς είδηση. Δεν είναι πανέξυπνο; Και την ένοιαζε τόσο η εικόνα της, που παντού τη συνόδευε ένας άλλος κομμωτής που τη γνώριζε καλά, ο Sam McKnight. «Ήξερε τη δύναμη που είχε», δήλωσε σε συνέντεξή του στο Today, ενώ πρόσθεσε ότι κάποτε, η Diana του είχε πει χαρακτηριστικά «Θα πάω σε τόσα μέρη γεμάτα με κόσμο που θα περιμένει να δει την πριγκίπισσα, και δε θέλω να τους απογοητεύσω. Δε θέλουν να δουν εμένα να βγαίνω από το γυμναστήριο, θέλουν να δουν την Πριγκίπισσα Diana.»

 Φαίνεται πως το να είσαι διαρκώς αψεγάδιαστη, έχει το τίμημά του. Άρα θα πρέπει να το σκεφτούμε πολύ καλά πριν ευχηθούμε να γίνουμε η Meghan Markle, στη θέση της Meghan Markle.

 

Gallery: Aναδημιουργήσαμε τα πιο iconic looks της πριγκίπισσας Diana

[gallery-717431]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.