CELEBRITIES

Η Julia Roberts απέκτησε προφίλ στο Instagram και μοίρασε αγάπη


The Jennettes

28 Ιουνίου 2018

20160512-zaf-f84-096-1.jpg

Αυτό, όμως, άλλαξε. Η 50χρονη επιτέλους δημιούργησε το δικό της προφίλ στο Instagram και η αρχική μα σελίδα θα γίνει λίγο πιο φωτεινή. Η  πρώτη της ανάρτηση; Κάτι απλό. Μία φωτογραφία με την ίδια να κάθεται κάτω από ένα δέντρο, φορώντας πουλόβερ που πάνω του έγραφε Love (αγάπη).

Μερικά χρόνια πριν, ενώ προωθούσε την ταινία της Money Monster, μίλησε στο περιοδικό InStyle USΑ για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι κάτι σαν ένα τηλεοπτικό σόου. Είμαι απόλυτα ενήμερη για το τι συμβαίνει στην υπόθεση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το παρακολουθώ. Θέλω να πω, μιλάμε για το Instagram. Όλοι το έχουν στα τηλέφωνά τους. Αν το είχα κι εγώ, θα ασχολούμουν μαζί του συνέχεια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν δεν ακολουθεί κανέναν, οπότε μάλλον δε θα μπορεί να το ελέγχει όλη την ώρα. Πάντως, αν αναλογιστούμε πόσο φυσιολογική είναι η ζωή της και πόσο προσγειωμένη είναι η ίδια, το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει  μόνο άτομα με τα οποία είναι φίλη και στην πραγματική ζωή. Άλλωστε, μπορεί να είναι σταρ, αλλά είναι ακριβώς όπως καθένας από εμάς, όπως είχε υπενθυμίσει πέρσι στο Harper’s Bazaar. «Είναι εντελώς φανταστικό το ότι δεν μπορώ να πάω στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσω χαρτί υγείας, γιατί φυσικά μπορώ».

 

Gallery: Δείτε επίσης τις τολμηρές αλλαγές στο hairlook της Julia Roberts

[gallery-716608]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.