CELEBRITIES

Κυκλοφόρησαν τα επίσημα πορτραίτα από τη βάπτιση του πρίγκιπα Louis


The Jennettes

16 Ιουλίου 2018

20180709_zaa_ap2_098.jpg

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William γιόρτασαν τη βάπτιση του νεότερου μέλους της οικογένειά τους, πρίγκιπα Louis, μαζί με τα αδέρφια του, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα George, όπως και τους θείες του, Meghan Markle και Pippa Middleton, τους θείους, πρίγκιπα Harry και James Middleton, και τους παππούδες του, τους Middletons, και τον πρίγκιπα Charles και την Camilla. Δεν ήταν και λίγοι!

Ωστόσο, εμείς πήραμε μία μικρή μόνο γεύση από τους εορτασμούς. Χθες το βράδυ, όμως, ο δούκας και η δούκισσα του Cambrdige κυκλοφόρησαν τα επίσημα πορτραίτα από την βάπτιση του πρίγκιπα Louis. Οι φωτογραφίες δείχνουν όλη την οικογένεια μαζεμένη για να γιορτάσουν τον μικρό royal -οι τέσσερις φωτογραφίες δείχνουν ολόκληρη την πιο κοντινή οικογένεια (χωρίς την βασίλισσα και τον πρίγκιπα Philip που δεν παρευρέθηκαν), τους Cambridges, και μία ιδιαίτερα γλυκιά φωτογραφία της Kate να κρατάει μόνη της τον Louis. Κι ενώ ο Louis δείχνει αξιολάτευτος σε όλες τις φωτογραφίες, η πραγματική star ήταν η Charlotte, η οποία έκλεψε την παράσταση σε όλες τις φωτογραφίες.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.