CELEBRITIES

Το κοροϊδευτικό μήνυμα που έκρυβε η καρφίτσα της βασίλισσας Ελισάβετ για τον Donald Trump


The Jennettes

18 Ιουλίου 2018

20180713_zaa_ap2_552.jpg

Απ' ότι φαίνεται, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας βρήκε τον δικό της τρόπο να περάσει ένα μήνυμα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λονδίνο, την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ταξίδι του Trump περιλάμβανε ήδη μερικές ελαφρώς άβολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένης αυτής που άφησε τη βασίλισσα να τον περιμένει για δέκα λεπτά, όσο βρισκόταν σε live αναμετάδοση στη τηλεόραση, αλλά και το ότι σχεδόν 250.000 Λονδρέζοι βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά του. Οπότε, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως η βασίλισσα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον Trump, όταν συναντήθηκαν στο κάστρο του Windsor.

Την παρατήρηση έκανε μία χρήστης του Twitter, που υποπτέυεται πως η βασίλισσα ενδεχομένως να χλεύασε τον Trump όχι σε μία, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις -σε κάθε μία από αυτές, φορώντας μία συγκεκριμένη καρφίτσα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι καρφίτσες που φοράει η βασίλισσα έχουν μέγιστη σημασία.

Για την πρώτη μέρα της επίσκεψης (όταν δε συνάντησε τον Trump από κοντά), η βασίλισσα Ελισάβερ φόρεσε μία καρφίτσα που της είχαν κάνει δώρο ο Barack και η Michelle Obama, με χρήματα που είχαν πληρώσει οι ίδιοι.

Την επόμενη μέρα, όταν συναντήθηκε με τον Trump για τσάι, η βασίλισσα φόρεσε μία άλλη καρφίτσα που την έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της και είχε φορέσει στη κηδεία του πατέρα της.

Η τρίτη καρφίτσα, την τρίτη μέρα, ήταν ακόμα ένα ξεχωριστό δώρο, αυτή τη φορά από τον Καναδά -μία από τις χώρες της Κοινοπολιτείας της Βρετανίας και σύμμαχος, που όμως δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τον Trump. (Δε συναντήθηκε με τον Trump εκείνη τη μέρα, αλλά εκείνος παρέμενε στο Ηνωμένο Βασίλειο).

 

Δείτε ακόμη: H Meghan Markle ντύνεται στα λευκά για την πρώτη της εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.