CELEBRITIES

Ο Donald Trump αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που του είπε η Βασίλισσα όταν γνωρίστηκαν


The Jennettes

19 Ιουλίου 2018

20180713_zaa_ap2_590.jpg

Αφού ο Donald Trump γνώρισε τη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, όλοι αναρωτιόμαστε για τι μπορεί να μιλούσαν, στις ιδιωτικές τους συναντήσεις. Ίσως για την αργοπορία του, ή το ότι περπάτησε μπροστά από τη μονάρχη.

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. έδωσε την απάντηση στον παρουσιαστή της εκπομπής Good Morning Britain. Την αποκάλεσε «φανταστική γυναίκα», και αποκάλυψε ότι το μόνο που του είπε, όταν συστήθηκαν, ήταν «Καλώς ήρθες».

«Απλώς ‘Καλώς ήρθες’. Τόσο κομψά. Και τόσο όμορφα. Ήταν πολύ ξεχωριστό», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε εάν η Ελισάβετ τον συμπάθησε, εκείνος απάντησε «Δε θέλω να μιλάω εκ μέρους της, αλλά μπορώ να πω ότι εγώ τη συμπάθησα. Τη συμπάθησα πολύ».

Εκείνος και η Βασίλισσα συζήτησαν για το Brexit, το οποίο ο Πλανητάρχης αποκάλεσε «πολύ περίπλοκο πρόβλημα». «Δε θέλω να πω κάτι. Δε μιλάς σε τρίτους για πολιτικές συζητήσεις με τη μονάρχη, σωστά; Δε θέλεις να το κάνεις αυτό», πρόσθεσε. Πράγματι, οι ευγενείς δεν επιτρέπεται να εκφράζουν τις πολιτικές τους απόψεις δημόσια.

Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης το όνομα της Meghan Markle. Είπε ότι ο πατέρας της, Thomas Markle, υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Harry είχε δηλώσει «Ας δώσουμε μία ευκαιρία στον Donald Trump». Τότε, εκείνος απάντησε ότι, αν και δεν έχουν γνωριστεί ακόμα, τον συμπαθεί, ενώ λατρεύει την ενέργεια ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας.

 

Gallery: Δείτε επίσης το τελευταίο outfit της Melania Trump που ήταν ένα μάθημα ιστορίας

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.