CELEBRITIES

Αυτοί είναι οι νέοι Αγγέλοι του Τσάρλι


The Jennettes

30 Ιουλίου 2018

20001103_xyz_d08_221.jpg

Οι “Άγγελοι του Τσάρλι” επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, πιο ανανεωμένοι από ποτέ! Η σκηνοθέτιδα Elizabeth Banks βρήκε τις νέες της πρωταγωνίστριες που, όπως αποκαλύφθηκε, θα είναι οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska. Μάλιστα, η πρώτη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν ενσάρκωσε τη Bella Swan στην ταινία Twilight, ήταν η επικρατέστερη επιλογή των υπευθύνων του cast. 

Το σενάριο υπογράφουν η Banks και ο Jay Bassu, οι οποίοι βασίστηκαν στις ιδέες των Craig Mazin και Semi Chellas.  

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη νέα γενιά των Αγγέλων. Το πρακτορείο Townsend έχει αναπτυχθεί, από την εποχή που γυρίστηκαν τα πρώτα έργα, και έχει γίνει παγκόσμιο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε μία τεράστια λίστα πελατών, με τις πολύ καλά οργανωμένες του ομάδες. Μία από αυτές, αποτελείται από τις Stewart, Scott και Balinska. 

“Η ταινία συνεχίζει την κληρονομιά του πρακτορείου Townsend, ενώ έρχεται μία γενιά διεθνών κατασκόπων. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη, που θα δουλέψω με την Kristen, τη Naomi και την Ella για να γνωρίσουμε αυτό το νέο κεφάλαιο στους fans όλου του κόσμου”, δήλωσε η Elizabeth. 

Οι “Άγγελοι” έκαναν το ντεμπούτο τους στην τηλεόραση για πέντε συνεχόμενες σεζόν, από τις 22 Σεπτεμβρίου 1976 μέχρι τις 24 Ιουνίου 1981. Αργότερα, εμφανίστηκαν στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστριες τις Cameron Diaz, Drew Barrymore και Lucy Liu. Από την πρώτη στιγμή, έκαναν τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας 264,1 εκατομμύρια δολάρια. Το sequel, όμως, που κυκλοφόρησε το 2003, απογοήτευσε κοινό και κριτικούς, ενώ οι εισπράξεις έφτασαν τα 259.2 εκατομμύρια. 

 

Δείτε επίσης 18 celebrities που είναι ίδιες με τις μητέρες τους

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.