CELEBRITIES

Chrissy Teigen: Πώς αντιμετωπίζει το σώμα της από τη στιγμή που έγινε μητέρα


The Jennettes

1 Αυγούστου 2018

20170611_zaf_ny1_157.jpg

Η Chrissy Teigen είναι μητέρα δύο παιδιών και, φυσικά, το σώμα της έχει αλλάξει από την εποχή που στη ζωή της βρισκόταν μόνο ο σύζυγός της, John Legend. Σήμερα, ειδικά στο Hollywood, η πίεση που δέχονται οι γυναίκες για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις αρχικές του αναλογίες είναι τεράστια και το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να μιλήσει για τη δική της εμπειρία.

H 32χρονη ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter δείχνοντας τις ραγάδες της. «Λογικά αυτές δε θα εξαφανιστούν ποτέ. Έτσι είναι το σώμα μου», είπε.

Στη συνέχεια, έγραψε:

«Το Instagram είναι τρελό. Μου φαίνεται τέλειο που οι άνθρωποι έχουν τέλεια κορμιά και είναι τόσο περήφανοι που τα επιδεικνύουν (αλήθεια το πιστεύω!!) αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ξεχάσει κανείς πώς είναι τα φυσιολογικά σώματα όταν όλοι δείχνουν υπέροχοι. Επίσης, δεν το αποκαλώ αυτό ‘αυτοπεποίθηση’ γιατί δεν έχω φτάσει ακόμα σε εκείνο το σημείο. Είμαι απίστευτα ανασφαλής. Είμαι όμως χαρούμενη που μπορώ να κάνω τους άλλους εκεί έξω να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους!»

 

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα όταν πρόκειται για την εικόνα τους. Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι η τελειότητα είναι ανέφικτη - μόνο έτσι θα αγαπήσουμε τον εαυτό μας!

 

Δείτε επίσης την gallery: Η Chrissy Teigen ακολουθεί 5 αγαπημένα beauty trends 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.