CELEBRITIES

Γιατί ο πρίγκιπας Harry ευχαρίστησε τον makeup artist της Meghan Markle


The Jennettes

8 Αυγούστου 2018

20180717_zaa_m160_031_1.jpg

H Meghan Markle επέλεξε ένα αρκετά φυσικό μακιγιάζ για την ημέρα του γάμου της και ο makeup artist, Daniel Martin, που επιμελήθηκε την εμφάνισή της αποφάσισε να μην καλύψει καν τις φακίδες της! Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρίγκιπα Harry, που όταν την αντίκρισε στην εκκλησία ψιθύρισε «Είσαι πανέμορφη».

Όπως αποκάλυψε ο Martin στο InStyle UK, ο Δούκας του Sussex αναγνώρισε την ποιότητα της δουλειάς του. «Μετά την τελετή, ο Harry δε σταματούσε να με ευχαριστεί», αποκάλυψε. «Μου έλεγε ευχαριστώ γιατί δεν αλλοίωσα τα χαρακτηριστικά της».

Νωρίτερα, ο Daniel είχε δηλώσει ότι η Meghan ήταν πολύ αποφασιστική σχετικά με την εικόνα που ήθελε να προβάλλει την ημέρα του γάμου της. Προτίμησε να είναι χαμηλών τόνων για να αναδείξει το Givenchy νυφικό της.

«Αν είχε βαφτεί  περισσότερο, όλοι θα επικεντρώνονταν σε αυτό και όχι στη χάρη του φορέματος. Το πρόσωπό της θα τραβούσε την προσοχή και είναι ακριβώς αυτό που δε θέλουμε να κάνουμε, όταν το φόρεμα πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης την gallery: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.