CELEBRITIES

Δείτε τον πρίγκιπα Harry να εμφανίζεται σε γάμο φορώντας τρύπιο παπούτσι


The Jennettes

8 Αυγούστου 2018

20180804_zaa_m160_044.jpg

Ακόμα και οι royals έχουν φθαρμένα ρούχα. Πώς το ξέρουμε αυτό; Είδαμε τα αγαπημένα επίσημα παπούτσια του πρίγκιπα Harry. Παρευρέθηκε μαζί με τη Meghan Markle στο γάμο του καλού του φίλου, ντύθηκε ωραία, τα φόρεσε και όλοι λέγαμε πόσο κομψός ήταν - μέχρι τη στιγμή που κάποιος πρόσεξε ότι υπήρχε μία τρύπα στην αριστερή τους σόλα!

Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς έγινε αυτό, αλλά ο Δούκας του Sussex δε φάνηκε να ενοχλείται καθόλου. Είχε ένα τεράστιο χαμόγελο καθ’όλη τη διάρκεια της τελετής, καθώς ήταν ο κουμπάρος.

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε φορώντας τα συγκεκριμένα παπούτσια – με την ίδια τρύπα. Είναι έτσι από τον Απρίλιο, όταν εκείνος και η σύζυγός του βρέθηκαν στο 25ο μνημόσυνο του Stephen Lawrence.

Mάλλον ο συγκεκριμένος γάμος ήταν και η τελευταία δημόσια του αγαπημένου μας ζευγαριού για λίγο καιρό, καθώς το πρόγραμμά του είναι κενό μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όμως, ο Harry και η Meghan πρόκειται να επισκεφθούν τη Βασίλισσα.

Λέτε να έχει αλλάξει παπούτσια μέχρι τότε;

Δείτε επίσης την gallery: Τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.