CELEBRITIES

Τι συμβαίνει με την Angelina Jolie και τον Brad Pitt;


The Jennettes

10 Αυγούστου 2018

20151105_zaf_o05_002_1.jpg

Σύμφωνα με το People US, η δικαστική διαμάχη της Angelina Jolie και του Brad Pitt δύσκολα θα ολοκληρωθεί, καθώς η ηθοποιός υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της δεν της παρέχει αρκετά χρήματα για διατροφή.

Οι εκπρόσωποί της δήλωσαν ότι «Ο σκοπός της Angelina είναι να δώσει τέλος στο γάμο της με έναν τρόπο που θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της ζωής τους και θα επιτρέπει σε εκείνη και τον Brad να αφοσιωθούν στην από κοινού κηδεμονία των παιδιών τους».

Παρόλα αυτά, η ομάδα του 55χρονου απάντησε με νέα δήλωση. Ο δικηγόρος του αποκάλεσε την κατάθεση της Jolie «προσπάθεια να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης». Όπως φαίνεται, έχει λάβει το ποσό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων από εκείνον, από τη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν, το Σεπτέμβριο του 2016. Πιο αναλυτικά, τα 8 εκατομμύρια προορίζονταν για το ενοίκο της πολυτελούς κατοικίας στην οποία μετακόμισαν, ενώ το 1.3 για τις ανάγκες των παιδιών τους.

Στις 8 Αυγούστου, η 43χρονη αρνήθηκε τον παραπάνω ισχυρισμό. Η ομάδα της υποαστηρίζει ότι «ένας πατέρας θα κάλυπτε τα έξοδα των παιδιών οικειοθελώς και όχι λόγω κάποιας δικαστικής εντολής. Ελπίζουμε το θέμα να λυθεί χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση».

Ενώ η διαδικασία συνεχίζεται με αυτόν τον ανώριμο τρόπο, ένα μόνο έχει γίνει ξεκάθαρο: Το διαζύγιο θα είναι οτιδήποτε εκτός από συναινετικό.

 

Δείτε επίσης την gallery: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.