CELEBRITIES

Αυτή η εμφάνιση της Melania Trump είχε σκοπό να "πληγώσει" τον σύζυγό της


The Jennettes

14 Αυγούστου 2018

abaca_645869_014.jpg

Όπως φαίνεται, οι πιο αμφιλεγόμενες στιλιστικές επιλογές της Melania Trump ήταν στην πραγματικότητα μία "στιλιστική επανάσταση" με σκοπό να "πληγώσει τον σύζυγό της", γράφει η Omarosa Manigault Newman, πρώην βοηθός στον Λευκό Οίκο, στο νέο της βιβλίο. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως η πρώτη κυρία προσπαθούσε να κάνει τον Donald Trump να δείξει "ανόητος" όταν φόρεσε εκείνο το πανωφόρι που έγραφε "I REALLY DON’T CARE, DO U?" στην επίσκεψή της στα παιδιά προσφύγων που χωρίστηκαν από τους γονείς τους, στο Τέξας.

"Πιστεύω πως η Melania υποχρεώθηκε να πάει στα σύνορα εκείνη τη μέρα του Ιουνίου, έτσι ώστε να διορθώσει τη ζημιά του συζύγου της," γράφει η Manigault Newman, σύμφωνα με τη Daily Mail. "Φόρεσε εκείνο το πανωφόρι για να πληγώσει τον Trump, δημιουργώντας αντιδράσεις τις οποίες εκείνος θα έπρεπε να κατευνάσει, δίνοντας έμφαση στην αναισθησία της κυβέρνησης, καταστρέφοντας το ίδιο το ταξίδι και βεβαιώνοντας πως κανείς δεν θα της ζητούσε ξανά να κάνει κάτι τέτοιο. Όχι πως η Melania δεν συμπονεί τα παιδιά προσφύγων - είμαι σίγουρη πως ναι. Αλλά με ευχαρίστηση αγνόησε τις οδηγίες του συζύγου της για να το κάνει να δείξει ανόητος".

Η Manigault Newman δεν παρουσίασε καμία απόδειξη των γραπτών της για τη Melania Trump.

Η εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας, Stephanie Grisham, δήλωσε στο People πως, "Η κυρία Trump σπάνια, ως καθόλου, συναναστρεφόταν με την Omarosa. Είναι απογοητευτικό το ότι ξεσπά με τέτοιο τρόπο για να αυτοεξυπηρετηθεί, ειδικά μετά απ' όλες τις ευκαιρίες που της έδωσε ο πρόεδρος".

 

Δείτε ακόμη: H Melania Trump έκανε μία αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.