CELEBRITIES

Ο λόγος που το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton δημιούργησε αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια


The Jennettes

20 Αυγούστου 2018

abaca_640254_009.jpg

Είναι γνωστό πως ο πρίγκιπας William έκανε πρόταση γάμου στη Kate Middleton με το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας του από τον πρίγκιπα Charles. Τώρα, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana είχε δημιουργήσει αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια όταν το πρωτοπήρε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζαφείρι 12 καρατίων δεν ήταν καθόλου δημοφιλές ανάμεσα στους royals. Ενώ το δαχτυλίδι ήταν από λευκόχρυσο και περιλάμβανε 14 διαμάντια, δεν φτιάχτηκε συγκεκριμένα για τη Diana. Όπως αναφέρει η Mail,"ο βασιλικός κοσμηματοποιός Garrard περιλάμβανε το κόσμημα στον κατάλογό του" και ήταν διαθέσιμο σε οποιονδήποτε ήθελε να το αγοράσει, αν είχε 47.000 λίρες διαθέσιμες. Κι επειδή κάθε "κοινός θνητός" θα μπορούσε πρακτικά να αγοράσει το ίδιο δαχτυλίδι, η βασιλική οικογένεια δεν το θεώρησε ιδανική περίπτωση. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Diana διάλεξε η ίδια το δαχτυλίδι, κάνοντάς το ακόμα πιο ξεχωριστό για την Kate Middleton που το φοράει πλέον. Αλλά τότε, δεν είχε την ίδια σημασία που έχει αφότου πέθανε η Diana το 1997.

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton στην πρώτη εμφάνιση του νέου μωρού της θύμιζε πριγκίπισσα Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.