Πώς ένιωσε η Chrissy Teigen όταν η κόρη της πήγε για πρώτη φορά σχολείο;

The JennettesTHE JENNETTES Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Πώς ένιωσε η Chrissy Teigen όταν η κόρη της πήγε για πρώτη φορά σχολείο;

Σίγουρα, το να αποχωριζόμαστε το παιδί μας για πρώτη φορά, βλέποντάς το να περνάει τη σχολική πόρτα, είναι δύσκολο. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Chrissy Teigen. Το διάσημο μοντέλο μίλησε στο Bustle για τη δική της εμπειρία και παραδέχτηκε ότι ξέσπασε σε κλάματα όταν άφησε τη μικρή Luna στο νηπιαγωγείο.

"Πίστευα πως θα ήμουν καλά", είπε η 32χρονη. "Τελικά είναι πολύ πιο δύσκολο για εμένα, απ'ότι για εκείνη", συνέχισε. Ενώ αρχικά είχε προετοιμάσει τον εαυτό της και είχε πειστεί ότι δεν είναι κάτι σημαντικό, τον αποχωρισμό ακολούθησε μία "δωδεκάωρη έκρηξη δακρύων", ενώ την κατέκλυσαν πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα: Από τη μία χαρά που το μωρό της μεγάλωνε, από την άλλη τεράστια δυστυχία που, για πρώτη φορά, βρισκόταν μακριά της.

Παρότι έζησε δύσκολες στιγμές, η Teigen έκανε ό,τι μπορούσε για να τις αντιμετωπίσει με χιούμορ. Όπως δήλωσε, η μόνη της ελπίδα ήταν πως η κόρη της "δε θα χτυπούσε κανέναν" εκείνη την πρώτη της ημέρα στο σχολείο. Τελικά, όπως είδαμε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε. Το κοριτσάκι έσπρωξε έναν μικρό συμμαθητή της! 

Φαίνεται πως η Luna κληρονόμησε την εκρηκτική προσωπικότητα της μητέρας της!

 

Δείτε επίσης την gallery: Η Chrissy Teigen ακολουθεί 5 αγαπημένα beauty trends

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

More for you

Don't Miss