CELEBRITIES

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον εθισμό του Ben Affleck στο αλκοόλ


The Jennettes

26 Αυγούστου 2018

20171113_zaf_o05_004.jpg

O Ben Affleck  δίνει για μία ακόμη φορά τη μάχη του με τον αλκοολισμό, και τα κοντινά του πρόσωπα αποκαλύπτουν ότι η επιστροφή στις κακές συνήθειες είναι τρόπος ζωής για τον ηθοποιό. Μάλιστα, τονίζουν ότι όλο αυτό εξαρτάται από τα επαγγελματικά του σχέδια: Όταν δεν εργάζεται, πίνει επειδή δεν έχει τι άλλο να κάνει.

Σύμφωνα με το Page Six, εδώ και χρόνια έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει τους δαίμονές του. Τώρα, ο χωρισμός του από τη Lindsay Shookus σε συνδυασμό με τον άπλετο ελεύθερό του χρόνο, τους επανέφερε στο προσκήνιο. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας του με την Anne Hathaway ήταν καλά και μπορούσε να τους ελέγξει. Μετά το τέλος τους, όμως, αφέθηκε εντελώς.

Οι φίλοι του Affleck λένε ότι ευτυχώς, εκείνος έχει επίγνωση της κατάστασης και δε διστάζει να ζητήσει βοήθεια, όταν αναγνωρίζει το μέγεθος του προβλήματος. Επιπλέον, δε θεωρεί ντροπή να παραδεχτεί δημόσια τον εθισμό του - γι'αυτό, άλλωστε μοιράστηκε την κατάσταση με όλους τους θαυμαστές του στο Facebook.

"Η εξάρτηση από το αλκοόλ είναι κάτι που αντιμετώπισα στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το κάνω στο μέλλον... Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να γίνω. Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν την εχεις ανάγκη", έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης: Ένας ακόμη χωρισμός για τον ηθοποιό Ben Affleck

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.