CELEBRITIES

Μπαμπάς για 10η φορά ο Eddie Murphy


The Jennettes

28 Αυγούστου 2018

20161106_zaa_p124_104.jpg

Μοιάζει με σενάριο ταινίας και όμως όχι, δεν είναι! Ο λόγος για τον Eddie Murphy που ετοιμάζεται να καλωσορίσει, ένα νέο μέλος στην οικογένειά του, καθώς περιμένει τη γέννηση του 10ο παιδιού του!

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, με την τελευταία σύντροφό του, την Αυστραλή ηθοποιό Paige Butcher, έχoυν ήδη μια κόρη την δύο ετών Izzy, ενώ ο Eddie Murphy έχει ακόμα οκτώ παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

Τα υπόλοιπα παιδιά του 57χρονου ηθοποιού είναι ο 29χρονος Eric,από την σχέση του με την Paulette McNeel, η 28χρονη Bria,ο 25χρονος Miles Mitchell, η 23χρονη Shayne Audra, η 18χρονη Zola Ivy και η 16χρονη Bella Zahra από την πρώην σύζυγό του Nicole Mitchell Murphy, τον 27χρονο Christian με την Tamara Hood και τον 11χρονο Angel Iris με την Mel B.

Ο Murphy, ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην ταινία Mr.Church του 2016, σύντομα θα παίξει στο Rudy Ray Moore σε μια ταινία για το Netflix.

Δείτε επίσης: Celebrity μπαμπάδες με τα παιδιά τους

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.