CELEBRITIES

Ολόκληρη η οικογένεια Beckham φωτογραφίζεται πρώτη φορά για τη Βρετανική Vogue


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_637630_005.jpg

Η Victoria Beckham φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά της για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου της Βρετανικής Vogue, αλλά και με τον σύζυγό της, David Beckham, που κάνει την εμφάνισή του στις υπόλοιπες σελίδες της φωτογράφησης μέσα στο περιοδικό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται ολόκληρη η οικογένεια Beckham για περιοδικό.

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Μέσα στη συνέντευξη που συνοδεύει το editorial, η Victoria μίλησε και για τον γάμο της με τον David Beckham, αναφερόμενη στις φήμες που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο.

"Ο κόσμος δημιουργεί τέτοιες φήμες για τη σχέση μας τα τελευταία 20 χρόνια, οπότε ο David κι εγώ είμαστε συνηθισμένοι στο να αγνοούμε τις ανοησίες και να συνεχίζουμε κανονικά. Αλλά αυτά τα πράγματα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στους γύρω μας και αυτό είναι άδικο".

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Η Victoria συνέχισε λέγοντας: "Και οι δύο μας συνειδητοποιούμε πως είμαστε πιο δυνατοί όταν είμαστε μαζί απ' ότι ξεχωριστά. Θα ήταν ο καθένας μας στη θέση που είναι τώρα αν δεν είχαμε γνωριστεί και δεν είχαμε γίνει ζευγάρι τόσα χρόνια πριν; Έχει να κάνει με την έννοια της οικογένειας". Η σχεδιάστρια διευκρίνησε πως δεν μιλά απλά για το brand Beckham: "είμαστε πολύ πιο δυνατοί - οι έξι μας - απ' ότι θα ήμασταν αν ήταν ο καθένας μόνος του. Σεβόμαστε αυτό το οικογενειακό δέσιμο που είναι το κλειδί".

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.