CELEBRITIES

Η Lady Gaga μιλάει ανοιχτά για το τραύμα του βιασμού


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2018

20180901_zap_g203_009.jpg

Η Lady Gaga μίλησε στο τεύχος Οκτωβρίου της Vogue για ένα γεγονός που της άλλαξε τη ζωή. Η σταρ έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν μόλις 19 ετών και, μέχρι σήμερα, παλεύει να το ξεπεράσει.

Δίστασε πολύ να ανοιχτεί για αυτό το θέμα. «Στην αρχή δεν το ήξερε κανείς. Ήταν σαν να προσπαθούσα να το σβήσω από το μυαλό μου. Και όταν βγήκε στην επιφάνεια, ήταν σαν ένα μεγάλο, άσχημο τέρας. Και πρέπει να αντιμετωπίσεις το τέρας, για να γίνεις καλά», είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Δύο χρόνια αφού ανέφερε για πρώτη φορά το βιασμό, αποκάλυψε ότι ακόμη υποφέρει από μετατραυματικό στρες. «Για εμένα, με τα δικά μου ψυχολογικά προβλήματα, η μισή μάχη ήταν ότι έπρεπε να λέω ψέματα στον κόσμο γιατί αισθανόμουν τόσο πόνο και δεν το είχα πει πουθενά. Οπότε, γι’αυτό βγήκα και είπα τι μου συμβαίνει, γιατί δεν ήθελα να κρύβομαι – όχι περισσότερο απ’όσο έπρεπε», εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό.

Η Gaga παραδέχθηκε ότι υπάρχουν φορές που δυσκολεύεται να αναπνεύσει, έχει σπασμούς και κλαίει με λυγμούς. «Αυτό νιώθουν καθημερινά όσοι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και είναι πολύ λυπηρό. Πάντα λέω ότι όλο αυτό είναι στο μυαλό και έχει τον τρόπο του να εμφανίζεται, ότι κι αν κάνεις», συνέχισε και ζήτησε από τον κόσμο να δείχνει μεγαλύτερη συμπαράσταση, γιατί δεν πρόκειται για αστείο ζήτημα.

Παρά τις διαρκείς μάχες που δίνει, όμως, η τραγουδίστρια έχει μία επιτυχημένη καριέρα μίας ολόκληρης δεκαετίας και δε σταματά να εξελίσσεταιπ. Πλέον, διοχετεύει την ενέργειά της μόνο σε ό,τι την εμπνέει και δε σταματά να ξεπερνά τα όριά της.

 

Gallery: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.