CELEBRITIES

O Matthew McConaughey αποκάλυψε με ποιον τρόπο έσωσε τη ζωή του γιου του


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2018

20160911_zaf_v53_016.jpg

O Matthew McConaghey δεν είναι απλώς ένας καλός ηθοποιός – είναι και φανταστικός πατέρας. Ο σταρ αποκάλυψε στην εκπομπή The Tonight’s Show Starring Jimmy Fallon ότι έσωσε το μικρό του γιο από ένα άγριο πρόβατο.

Όλα ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι στο οποίο ο ένας παίκτης διηγείται μία ιστορία και οι υπόλοιποι καλούνται να μαντέψουν εάν λέει την αλήθεια ή όχι.

«Με παγίδευσε ένα άγριο πρόβατο στην άκρη του Grand Canyon και έπρεπε να πετάξω τον 6 μηνών γιο μου στον αέρα για να τον πιάσει η γυναίκα μου και να τον σώσουμε», είπε ο 48χρονος.

Τελικά, έλεγε την αλήθεια και εξήγησε ότι το περιστατικό συνέβη την ώρα που η οικογένειά του, μαζί με το σκύλο τους, έκαναν πικ νικ. Ο τελευταίος άρχισε να γρυλίζει και ο McConaughey του είπε να σωπάσει, μέχρι που είδε σε ποιον απευθυνόταν.

«Στεκόμασταν ανάμεσα στο πρόβατο και τις εν δυνάμει ερωτικές συντρόφους του, οπότε ένιωσε να απειλείται και ήθελε να είναι το μόνο αρσενικό στο βουνό», ανέφερα, δικαιολογώντας τη συμπεριφορά του ζώου.

 

Δείτε επίσης την gallery: Τα λαμπερά ζευγάρια που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.