CELEBRITIES

Chrissy Teigen: "Πλέον θέλω να έχω φυσιολογικό σώμα"


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2018

20170226_mda_o05_038.jpg

H Chrissy Teigen ποτέ δε δίστασε να μοιραστεί μαζί μας λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. Μάλιστα, εμφανίστηκε στην εκπομπή Sunday's Best: Celebrating 40 Years of CBS Sunday Morning και δήλωσε ότι αισθάνεται σαν οικογένεια τους θαυμαστές της στα social media . «Είναι περίεργο;», ρώτησε την παρουσιάστρια, Rita Braver.

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι, κατά τη γνώμη της, απέφυγε την επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της με έναν αντισυμβατικό τρόπο: Τρώγοντας τον πλακούντα της.

«Δε νομίζω πως μπορούμε να το συζητάμε στην τηλεόραση», της είπε η Rita. «Αλήθεια;», ρώτησε γελώντας η Teigen. «Δεν είναι φυσιολογικό; Στο L.A. είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τον ψήνουν εδώ. Μπορώ να σου δώσω να δοκιμάσεις αργότερα», συνέχισε.

Η σταρ μίλησε επίσης για τη μάχη που δίνει να αποδεχθεί το σώμα της. Αντί να παλέψει να επανέλθει στα αρχικά της κιλά, απλώς τρώει ό,τι της αρέσει για να είναι υγιής.

«Πραγματικά προτιμώ να είμαι χαρούμενη και να τρώω αυτά που θέλω», εγήξησε. «Αλλά πλέον δε με ενδιαφέρει να είμαι ωραία με μπικίνι.»

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχε μιλήσει στο περιοδικό Womens Health για το συγκεκριμένο θέμα. «Πραγματικά, δεν πρέπει να ξαναφορέσω μαγιό. Από όταν ήμουν 20 χρονών, είχα στο μυαλό μου ότι θα έπρεπε να έχω ένα συγκεκριμένο βάρος. Μετά, όμως, κατάλαβα ότι ήταν τα κιλά ενός μοντέλου για μαγιό. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να θέλεις να είσαι τόσο αδύνατη και το να θέλεις απλώς να είσαι ευτυχισμένη», ανέφερε.

 

Δείτε επίσης την gallery: Η Chrissy Teigen ακολουθεί 5 αγαπημένα beauty trends

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.