CELEBRITIES

Δείτε τη Meghan Markle να μιλά πρώτη φορά για το νυφικό της


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2018

20180804_zaa_m160_004.jpg

Η δούκισσα του Sussex είναι ένα από τα πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο ντοκιμαντέρ του βρετανικού ITV, ονόματι Queen of The World. Και τώρα, πήραμε μία πρώτη γεύση από την Meghan στη ταινία - και φαίνεται πως ήταν μία συναρπαστική στιγμή που αιχμαλώτισε ο φακός. Στο trailer - που δείχνει τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα Charles, τον δούκα του Cambridge και τον δούκα του Sussex - η Meghan φαίνεται να κοιτά το βέλο του νυφικού της. Σύμφωνα με τη Telegraph, είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα το βλέπει ξανά μετά τη μέρα του γάμου της.

"53 χώρες, ω θεέ μου, θα μας κρατήσει αποσχολημένους," λέει η δούκισσα γελώντας και αγγίζοντας το βέλο, που περιλάμβανε όλα τα λουλούδια απ' όλες τις χώρες της κοινοπολιτείας, ραμμένα επάνω του. Ενδεχομένως να αναφερόταν στο πόσο απασχολημένη θα είναι με το νέο της ρόλο ως royal και ως Πρέσβειρα της Νεανικής Κοινοπολιτείας, μαζί με τον σύζυγό της, Harry.

Το Queen of the World είναι πολλά περισσότερα από backstage υλικό από τον royal γάμο - μας δίνει μία γεύση από τη ζωή της μονάρχη και πώς παραδίδει τις βασιλικές της ευθύνες στη νέα γενιά.

Μην ανησυχείτε, η Meghan Markle θα κάνει αρκετές εμφανίσεις στη ταινία, αφού πρόκειται να δώσει και την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως royal για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει 1 Οκτωβρίου.

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle φοράει το πιο κλασσικό little black dress

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.