CELEBRITIES

Πού είναι η Kate Middleton στο νέο ντοκιμαντέρ για τη βασιλική οικογένεια;


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_565328_085_1.jpg

Το πρώτο trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ, Queen of the World, μόλις κυκλοφόρησε και μας δείχνει τη ζωή της μονάρχη και πώς παραδίδει τις υποχρεώσεις της στην "επόμενη γενιά". Στο preview εμφανίζονται ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle - αλλά πού είναι η Kate Middleton; Η δούκισσα του Cambridge δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου στη ταινία επειδή τα γυρίσματα συνέπεσαν με την άδεια μητρότητάς της, όπως αναφέρει το People. "H Kate ήταν εκτός κατά τη διάρκεια των βασικών γυρισμάτων," είπε μία πηγή στο site.

Το ντοκιμαντέρ, που επικεντρώνεται στο έργο της βασίλισσας για την Κοινοπολιτεία, δίνει έμφαση στη συνάντηση των ηγετών της κυβέρνησης της Κοινοπολιτείας, το οποίο έλαβε χώρα στις 16-20 Απριλίου στο Λονδίνο. Η Middleton "επρόκειτο να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή τότε", συμπλήρωσε η πηγή στο People. (Ο πρίγκιπας Louis γεννήθκε στις 23 Απριλίου). Συγκεκριμένα, η τελευταία της εμφάνιση ως εργαζόμενη ήταν στις 22 Μαρτίου, σχεδόν έναν μήνα πριν. "Είναι παράδοση για τις νέες royal μαμάδες να κάνουν ένα διάλειμμα 6 μηνών από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις," λέει ο royal βιογράφος, Duncan Larcombe.

Ωστόσο, η Kate θα κάνει την εμφάνισή της στο ντοκιμαντέρ, απλά δεν θα δώσει κάποια συνέντευξη, ούτε θα κάνει κάποια εξομολόγηση.

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton εμφανίστηκε ίδια η πριγκίπισσα Diana στη Σουηδία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.