CELEBRITIES

Η Jane Fonda μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας της


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_529751_052_1.jpg

H ζωή της Jane Fonda μόνο συνηθισμένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ηθοποιός, όμως, ξεχωρίζει το ένα πράγμα που τη σημάδεψε: Την αυτοκτονία της μητέρας της, το 1950, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών.

Στο νέο ντοκιμαντέρ της HBO, Jane Fonda in Five Acts, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, η σταρ περιγράφει πώς της φαινόταν που μεγάλωνε με μία διπολική μητέρα, την οποία στο τέλος κατάλαβε και συγχώρησε.

«Εάν έχεις έναν γονιό που δεν μπορεί να είναι παρών, δεν μπορεί να σου δώσει αγάπη, επηρεάζεται ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου», δήλωσε στο αμερικανικό People. «Ως παιδί, πάντα πιστεύεις ότι φταις εσύ… Επειδή το παιδί δεν μπορεί να κατηγορήσει τον ενήλικα, επειδή εξαρτάται από εκείνον για την επιβίωσή του. Χρειάζεται χρόνος για να ξεπεράσεις αυτή την ενοχή», συνέχισε.

Αρχικά, ο πατέρας της Fonda, Henry, είχε πει στην ίδια και τα αδέλφια της ότι η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή εξαιτίας καρδιακής προσβολής. Εκείνη, έμαθε την αλήθεια από ένα περιοδικό. Έπειτα, έμαθε για τη διαταραχή της και προσπάθησε να την καταλάβει και να βρει τις απαντήσεις που χρειαζόταν.

«Δεν ήταν πως δε με αγαπούσε. Απλώς δεν ήταν καλά», είπε, και αποκάλυψε πως μόνο όταν το αντιλήφθηκε αυτό, αισθάνθηκε έτοιμη να τη συγχωρήσει.

 

Δείτε επίσης την gallery: Η Jane Fonda και η Helen Mirren περπάτησαν στο Paris Fashion Week

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.