CELEBRITIES

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt κανονίζουν μυστικές συναντήσεις


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_304437_259_1.jpg

H Angelina Jolie και ο Brad Pitt ήταν το τέλειο ζευγάρι του Hollywood. Όλοι θέλαμε να γίνουμε σαν εκείνους. Τα τελευταία 2 χρόνια, όμως, αυτό δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα.

Το διαζύγιό τους δεν πραγματοποιείται κάτω από καλές συνθήκες και οι σχέσεις τους είναι τεταμένες, καθώς η μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους δεν τελειώνει. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, όμως, μία πηγή αποκάλυψε ότι οι δυο τους κανονίζουν κρυφές συναντήσεις, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους. Άλλωστε, πάνω απ’όλα είναι γονείς.

«Ο Brad και η Angelina βρέθηκαν κρυφά στο σπίτι της», συνέχισε η ίδια πηγή. «Είναι  πρώτη φορά που όντως προσπαθούν να τα βρουν, από τότε που έκαναν οικογενειακώς ψυχανάλυση. Το ραντεβού τους ήταν επιτυχημένο.»

Οι ηθοποιοί αποφάσισαν να παραμερίσουν τα προσωπικά τους ζητήματα  και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τα παιδιά τους, προσπαθώντας να διατηρήσουν ένα ήρεμο περιβάλλον για εκείνα. Ας ελπίσουμε ότι με τον ίδιο τρόπο θα κυλήσουν και οι υπόλοιπες διαδικασίες του διαζυγίου.

 

Δείτε επίσης την gallery: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.