CELEBRITIES

H Jane Fonda πιο αληθινή από ποτέ: "Μακάρι να μην είχα κάνει πλαστικές επεμβάσεις"


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2018

20180514_zaa_d20_949.jpg

H Jane Fonda μίλησε με μεγαλύτερη ευθύτητα από ποτέ για τις πλαστικές επεμβάσεις. Μπορεί να είχε ήδη αναφερθεί στο παρελθόν στην απόφασή της να μπει κάτω από το νυστέρι, όμως αυτή τη φορά δήλωσε ότι μετάνιωσε που ενέδωσε στην πίεση που της ασκούσε το Hollywood.

«Χαίρομαι που φαίνομαι ωραία για την ηλικία μου, αλλά έχω κάνει πλαστική», αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, Jane Fonda in Five Acts. «Δε θα πω ψέματα για αυτό.»

Συνέχισε τονίζοντας ότι πλέον εύχεται να μην είχε αισθανθεί την ανάγκη να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση. «Μισώ το ότι έπρεπε να κάνω εγχείρηση για να νιώσω καλά. Μακάρι να μην ήμουν έτσι. Μου αρέσουν τα ηλικιωμένα πρόσωπα, που έχουν ζήσει. Μακάρι να ήμουν πιο γενναία. Αλλά δεν είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

H Jane Fonda μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας της

Η Jane Fonda τόνισε, τέλος, ότι η ηλικία βρίσκεται, στην πραγματικότητα, στο μυαλό. «Όλα είναι θέμα συμπεριφοράς», δήλωσε.

Δείτε επίσης την gallery: Η Jane Fonda και η Helen Mirren περπάτησαν στο Paris Fashion Week

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.