CELEBRITIES

Αυτή η γυναίκα μοιάζει τόσο στην Beyonce που την κυνηγούν στο δρόμο για αυτόγραφα


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2018

31060811_1711538498905758_2261403656911847424_n_1.jpg

Εδώ και πολλά χρόνια, ίσως από την αρχή της καριέρας της, η Beyonce βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο και δε σταματά να μας εντυπωσιάζει με τη μαγική ζωή της. Όχι μόνο είναι επιτυχημένη τραγουδίστρια, αλλά έχει και σημαντική φεμινιστική δράση.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον πλανήτη και σίγουρα μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να μείνει στην αφάνεια και να κάνει κάτι φυσιολογικό, όπως ψώνια στο super market. Την απορία έρχεται να μας λύσει η Brittany Williams, μία γυναίκα που μοιάζει τόσο στην Queen B, που παραπονιέται ότι συνεχώς τις μπερδεύουν – μάλιστα, μία φορά την είχε κυνηγήσει μία παρέα κοριτσιών για να βγάλουν μαζί φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

Παρά την τεράστια ομοιότητά τους, η Brittany θεωρεί ότι πρόκειται για σύμπτωση και υποστηρίζει ότι δεν προσπαθεί καθόλου να μοιάσει στην καλλιτέχνιδα. Δε βάφεται πολύ και δε φτιάχνει τα μαλλιά της, προσπαθώντας να αγκαλιάσει τη φυσική της ομορφιά.

 

Δείτε επίσης την gallery: Beyonce: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φωτογράφιση εγκυμοσύνης

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.