CELEBRITIES

H Gisele μίλησε για τον λόγο που είχε τάσεις αυτοκτονίας


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2018

24274607_524826644542465_6510456854869442560_n.jpg

H Gisele αποκάλυψε πως έντονες κρίσεις πανικού την οδήγησαν στο να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Μετά την πρώτη της κρίση πανικού σε ένα αεροπλάνο το 2003, το supermodel ανέπτυξε φόβο για τα τούνελ, τα ασανσέρ και άλλους μικρούς χώρους, όπως αποκάλυψε σε μία νέα συνέντευξη. "Είχα μία υπέροχη θέση στη καριέρα μου, ήμουν πολύ κοντά με την οικογένειά μου και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ένα θετικό άτομο, οπότε πραγματικά βασάνιζα τον εαυτό μου," δήλωσε στο People. "Σκεφτόμουν 'Γιατί πρέπει να νιώθω έτσι;' Ένιωθα πως δεν μου επιτρεπόταν να νιώθω άσχημα. Αλλά ένιωθα αδύναμη. Ο κόσμος σου γίνεται όλο και μικρότερος, και δεν μπορείς να αναπνεύσεις, που είναι το χειρότερο συναίσθημα που είχα ποτέ." όσο το άγχος της μεγάλωνε, άρχισε να παθαίνει κρίσεις πανικού στο σπίτι της και τότε ήταν που σκέφτηκε την αυτοκτονία. "Είχα το συναίσθημα του 'Αν πηδήξω από το μπαλκόνι, όλο αυτό θα τελειώσει, και δεν θα έχω να ανησυχώ για αυτό το συναίσθημα του ότι ο κόσμος μου μικραίνει," θυμάται.

Συνεπώς, ξεκίνησε να αξιολογεί τη ζωή και τις σχέσεις της. Το supermodel χώρισε με τον τότε σύντροφό της, Leonardo DiCaprio, αφού συνειδητοποίησε πως ήταν "μόνη" στην αναζήτηση της ψυχής της. Μετά ήρθε μία πιο υγιής προσέγγιση στο φαγητό και το ποτό. "Κάπνιζα, έπινα ένα μπουκάλι κρασί και τρία Frappucinos κάθε μέρα και τα έκοψα όλα μέσα σε μία μέρα," είπε, συμπληρώνοντας πως άρχισε τη yoga και τον διαλογισμό για να αντιμετωπίσει το άγχος της. "Σκέφτηκα, αν αυτά τα πράγματα προκαλούν με κάποιον τρόπο αυτόν τον πόνο στη ζωή μου, πρέπει να φύγουν."

Η Gisele θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο στο οποίο μιλά για κάποια από τα θέματα ψυχικής υγείας της. Με τίτλο Lessons: My Path To A Meaningful Life, το μοντέλο επιθυμεί να καταρρίψει την ιδέα της τελειότητας. "Μπορεί η ζωή να φαίνεται τέλεια απ' έξω, αλλά δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει πραγματικά," είπε. "Ένιωθα πως ήταν στιγμή να μοιραστώ μερικές από τις ευαισθησίες μου και με έκανε να συνειδητοποιήσω πως όλα όσα έζησα, δεν θα τα άλλαζα ποτέ, γιατί πιστεύω πως είμαι αυτή που είμαι λόγω αυτών των εμπειριών."

 

Διαβάστε επίσης: H Gisele αποκαλύπτει τον λόγο που μετάνιωσε την πλαστική στήθους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.