CELEBRITIES

Αυτή είναι η νέα φημολογούμενη σύντροφος του Robert Pattinson


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2018

abaca_653136_098.jpg

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Shia LaBeouf ξεκίνησε να βγαίνει με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Robert Pattinson, τραγουδίστρια FKA Twigs. Τώρα τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, αφού φήμες θέλουν τον Rob να έχει σχέση με την ηθοποιό Mia Goth, η οποία τυγχάνει να είναι πρώην σύζυγος του LaBeouf.

Το Hollywood είναι μικρό, αλλά –αν μας ρωτάτε- σίγουρα μπορούσαν τα δύο πρώην ζευγάρια να δοκιμάσουν την ερωτική τύχη τους με νέα άτομα. Ο Robert και η Mia μάλιστα έχουν «πιαστεί» πολλές φορές από το φωτογραφικό φακό μαζί, αν και οφείλουμε να πούμε πως οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν στην ταινία High Life και αυτές τις μέρες βρίσκονται μαζί στην Ισπανία για να παρευρεθούν στο San Sebastian Film Festival.

Αν κρίνουμε πάντως από την FKA Twigs, η Mia Goth με την ιδιαίτερη εμφάνιση και προσωπικότητά της είναι ακριβώς αυτό που αρέσει στον Robert και οι δυο τους είναι ταιριαστοί.

Ο επώδυνος τρόπος που η πριγκίπισσα Diana ανακάλυψε τη παράνομη σχέση του Charles με την Camilla

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.