CELEBRITIES

Η ασφάλεια του Kensington Palace αναγκάστηκε να απομακρύνει τη θετή αδερφή της Meghan Markle


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2018

20181003_zaa_ap2_455.jpg

Για μία ακόμη φορά, η θετή αδερφή της Meghan Markle, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τη Meghan όσο βρισκόταν στο Λονδίνο - σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μάλιστα, η ασφάλεια του παλατιού του Kensington αναγκάστηκε να την απομακρύνει από τις πύλες. 

Μετά από δημοσιεύματα που έγραψαν πως η Meghan Markle δεν έχει κανένα σκοπό να συναντήσει τη θετή αδερφή της, φαίνεται πως μένει πιστή στην άποψή της, όπως θα έκανε ο καθένας μετά τα προσβλητικά σχόλια που έκανε η Samantha για τη Markle και τον πρίγκιπα Harry. H Mirror αναφέρει πως όταν η Samantha εμφανίστηκε στο Kensington Palace χωρίς πρόσκληση, η ασφάλεια αρνήθηκε να της επιτρέψει την είσοδο. Τότε, εκείνη τους έδωσε ένα γράμμα και πήγε να κοιτάξει σουβενίρ με το πρόσωπο των royals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bravo New Zealand (@bravonewzealand) on

Ακόμα κι αν η Samantha ζήτησε συγγνώμη στη Meghan στη βρετανική τηλεόραση πριν μερικές μέρες, φαίνεται πως αυτή η επίκεψη δεν ήταν και τόσο αληθινή, αφού οι paparazzi αποθανάτισαν όλο το περιστατικό.

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.