CELEBRITIES

Το tweet του Donald Trump για τον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie άφησε άφωνη τη Βρετανία


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2018

20181015_zaa_ap2_056.jpg

Δεν είναι ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ μας έχει συνηθίσει στις ευστοχότερες των δηλώσεων. Απλώς αυτήν τη φορά κατάφερε να αφήσει άφωνη τη Βρετανία μέσα σε 23 λέξεις.

"Η πριγκίπισσα Eugenie του York ήταν μια πραγματικά όμορφη νύφη χθες. Έχει περάσει τόσα πολλά, και βγήκε νικήτρια!", δήλωσε ο Donald Trump σε ένα tweet του, την Κυριακή.

Ίσως να φταίει το πότε είδε τη μετάδοση του γάμου. Ίσως απλώς να μπερδεύτηκε. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η πριγκίπισσα Eugenie του York ήταν μια όμορφη νύφη την Παρασκευή, και όχι το Σάββατο.

Αλλά ακόμα μεγαλύτερη απορία μας δημιουργεί το γιατί απευθύνεται συγκεκριμένα και μόνο στην Eugenie, και ποια είναι τα τόσα πολλά που έχει περάσει η πριγκίπισσα. Όσον αφορά το δεύτερο, υποθέτουμε ότι αναφέρεται στην σκολίωση της Eugenie, για την οποία έχει υποστεί χειρουργείο στα 12 της. Είναι όντως πολύ όμορφο και ενθαρρυντικό που η πριγκίπισσα φόρεσε ένα νυφικό που αφήνει εκτεθειμένη την ουλή στην πλάτη της, αλλά είναι αλήθεια αυτό που εννοεί ο Πρόεδρος όταν λέει ότι πέρασε τόσα πολλά; Χωρίς αυτό να μειώνει τη δύναμη που χρειάζεται για να δείχνει τα σημάια της, θα λέγαμε ότι η 9η διάδοχος του αγγλικού θρόνου, έχει ζήσει μια αρκετά προνομιούχα ζωή.

Διαβάστε επίσης: Το απλό νυφικό της πριγκίπισσας Eugenie και το σημαντικό μήνυμα που θέλησε να περάσει

Το internet επίσης έχει αναρωτηθεί αρκετά για το πολύ προσωπικό της δήλωσης του Προέδρου. To tweet δεν περιλαμβάνει κανενός είδους αναφορά ή συγχαρητήρια στο ζευγάρι, χωρίς αυτό να αιτιολογείται από κάποια προσωπική επαφή του Trump με την Eugenie ή τους γονείς της. Υπάρχει μια φήμη ότι ο Trump ήθελε να παίξει golf με τον πατέρα της τον Ιούλιο, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Επιπλέον, ο Πρόεδρος δεν είχε καν συγχαρεί την Meghan Markle ή τον πρίγκηπα Harry, των οποίων ο γάμος ήταν ιδιαίτερα προβεβλημένος και στην Αμερική.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι ήθελε να πει ο Trump. Τουλάχιστον αυτήν τη φορά κατάφερε να μην προσβάλλει κάποιον, κι αυτό είναι πρόοδος.

Δείτε επίσης: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.