CELEBRITIES

Η Karlie Kloss μοιράζεται φωτογραφίες από τον γάμο της και το ταξίδι του μέλιτος


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2018

abaca_643100_041_1.jpg

Η Karlie Kloss παντρεύτηκε κρυφά τον Joshua Kushner την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το νιόπαντρο μοντέλο ανεβάσει ακόμα μερικές behind-the-scenes φωτογραφίες. Στο Instagram story της χθες το βράδυ, η 26χρονη μοιράστηκε φωτογραφίες από την ιδιωτική τελετή, συμπεριλαμβανομένης και μίας με τη γαμήλια τούρτα της.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τη Kloss να κάθεται στο πάτωμα με το custom made Dior νυφικό της και να τρώει τούρτα από την προηγούμενη βραδιά της δεξίωσης. "Επιτέλους κατάφερα να φάω τη γαμήλια τούρτα μου από το @milkbarstore στις 2 το πρωί", έγραψε στη φωτογραφία.

Φαίνεται πως το επιδόρπιο της Kloss και του Kushner, ήταν από το Momofuku Milk Bar, ένα διάσημο ζαχαροπλαστερίο της Christina Tosi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by christinatosi (@christinatosi) on

Μία άλλη φωτογραφία δείχνει τον Kushner να κρατά μία κούπα καφέ κάτω από μία ανθοστολισμένη πύλη, στην οποία η Kloss έγραψε "Ο σύζυγός μου". Αμέσως μετά ακολουθεί ένα video του εαυτού της να ανεβαίνει σε ένα ιδιωτικό jet για ένα 48ωρο ταξίδι του μέλιτος που ονόμασε "minimoon".

"Πού είναι ο σύζυγός μου;" αστειεύτηκε η Kloss στο video. Το ζευγάρι, που έχει διατηρήσει τη σχέση του ιδιαίτερα ιδιωτική, δεν αποκάλυψε τον προορισμό, αλλά η Kloss ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο.

 

Δείτε ακόμη: 7 super sporty looks της Karlie Kloss που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.