CELEBRITIES

Η Nicole Kidman μοιράζεται το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2018

20180121_zbp_z03_087.jpg

H Nicole Kidman αποκάλυψε το σημείο στο οποίο φτάνουν με το σύζυγό της, Keith Urban προκειμένου να διατηρήσουν την ευτυχία μέσα στό γάμο τους.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τη σημασία που έχει να μένει η δουλειά εκτός σπιτιού. "Προφανώς δουλεύω σκληρά, αλλά όταν σταματάω, σταματάω." Για την Kidman, η ηρεμία της ζωής τπου έχουν με τον Urban στο Nashville είναι το κλειδί που τους κάνει να "κατεβάζουν διακόπτες" όταν σταματάει η δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Το ντουέτο της Nicole Kidman με τον Keith Urban για την Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιού

"Είμαστε πολύ αυστηροί στο τι επιτρέπουμε σε επίπεδο δουλειάς στο σπιτι. Παλιά είχα γραφείο και το ξεφορτώθηκα, κι αυτό είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να έχω κάνει". Η Nicole με τον Keith είναι επίσης αυτό το ζευγάρι που δεν έχει τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, και προτρέπει και τους υπόλοιπους σε αυτό. Τέλος, ο κανονας τους είναι ότι δεν επιτρέπονται υπολογιστές στο κρεβάτι.

Η Kidman μίλησε επίσης για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, το "Big Little Lies", δηλώνοντας ότι γίνεται πολύ σκληρή δουλειά, εφόσον πλέον δεν υπάρχει βιβλίο να βασιστεί η σειρά. "Οι θεατές έχουν επενδύσει στους χαρακτήρες, κι αυτό ήταν πολύ ευχάριστο"

Δείτε επίσης: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.