CELEBRITIES

H αποκάλυψη του Prince Charles για τον γάμο του με την Diana που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2018

20140813_zan_t14_003.jpg

Υπάρχει αρκετή (παρα)φιλολογία για το γάμο των γονιών του Πρίγκιπα William και του Πρίγκιπα Harry, δηλαδή του Πρίγκιπα Charles με την Πριγκίπισσα Diana. Ο γάμος στιγματίστηκε από τον τραγικό θάνατο της Diana, αλλά μια καινούρια βιογραφία φέρνει νέα στοιχεία στο φως, όπως ότι ο πρίγκιπας Charles δεν ήθελε αρχικά να παντρευτεί την Diana.

Ο Robert Jobson ταξίδεψε με τον Charles σε όλο τον κόσμο για 18 μήνες και έγραψε ένα βιβλίο, για τη συγγραφή του οποίου έχει μιλήσει τόσο με τον ίδιο τον πρίγκιπα, όσο και με τον κλειστό του κύκλο. Μέσα σε αυτό επιβεβαιώνεται ότι ο Charles ήταν εξίσου αρνητικός με την Diana για το γάμο τους. Η Πριγκίπισσα είχε δηλώσει παλιότερα ότι είχαν ειδωθεί μόλις 12 φορές πριν παντρευτούν και ότι ήθελε να ακυρώσει τον γάμο, και τώρα μαθαίνουμε πως το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο. Ο Πρίγκηπας Charles φοβήθηκε τη στοιβάδα αντιδράσεων που θα ακολουθούσε κι έτσι δεν ακύρωσε τον αρραβώνα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που μετανιώνει ακόμα και σήμερα.

Σύμφωνα με τον Jobson, o Charles έκλαιγε με απελπισία όταν έλεγε στους φίλους του πόσο κακές προοπτικές είχε αυτός ο γάμος. Το ζευγάρι ζήτησε τελικώς διαζύγιο το 1996, και η Diana πέθανε ένα χρόνο αργότερα.

Δείτε επίσης: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.