CELEBRITIES

To υπέρογκο ποσό που ξόδεψε η Melania Trump για μία μέρα στο Κάιρο


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2018

20181006_zaa_p138_020_1.jpg

H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ξεπέρασε κάθε όριο σπατάλης. Η περιοδεία της στην Αφρική κόστισε στους φορολογούμενους 95.050 δολάρια. Η Melania Trump φαίνεται πως έμεινε μόλις 6 ώρες στο Cairo και δεν διανυκτέρευσε καν στο ξενοδοχείο, ωστόσο το συνολικό έξοδο ξεπέρασε αυτό της διήμερης παραμονή του συζύγου της στην Σκωτία τον περασμένο Ιούλιο. Η διαμονή του Trump στο δικό του γήπεδο γκολφ στην Σκωτία κόστισε στην κυβέρνηση 77.345 δολάρια, στα οποία συμπεριλαμβανόταν η διαμονή του γιου του, του αρχηγού του προσωπικού, της γραμματέας Τύπου και του Dan Scavino.

Το Semiramis Intercontinental Cairo, στο οποίο διέμεινε η Melania και η ομάδα της, διαθέτει δωμάτια με τιμές που ξεκινούν από τα $119, ενώ η προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου κοστίζει $699. Παρόλα αυτά, η Πρώτη Κυρία κατάφερε κάπως να ξοδέψει $95.000, στα οποία μάλλον περιλαμβάνεται το κόστος της διαμονής όλων των μελών της μυστικής υπηρεσίας της και των διαφόρων στελεχών υποστήριξης.

Δείτε τη gallery: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.