CELEBRITIES

O πατέρας του Πρίγκιπα Harry και του Πρίγκιπα William τους έβαζε να μαζεύουν σκουπίδια


The Jennettes

5 Νοεμβρίου 2018

20050331_baf_m67_039.jpg

Ακόμα και ο Πρίγκιπας Harry και ο Πρίγκιπας William μαζεύουν τα σκουπίδια. Και μάλιστα όχι τα δικά τους. Στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πρίγκιπα Charles, "Prince, Son And Heir: Charles At 70" o William εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας τους τούς ενθάρρυνε να μαζεύουν σκουπίδια. 

"Όταν ήμασταν μικροί, μας πήγαινε για μάζεμα σκουπιδιών στις διακοπές", λέει ο William. "Ήμασταν διακοπές στο Norfolk και πηγαίναμε μαζί του να μαζέψουμε σκουπίδια. Και οι δύο πιστεύαμε ότι αυτό ήταν κάτι εντελώς φυσιολογικό κι ότι έπρεπε να το κάνουν όλοι", συνεχίζει. "Ήμασταν εκεί με τα ξύλα μας, μαζεύοντας σκουπίδια σε πλαστικές τσάντες".

Διαβάστε επίσης: Ο πρίγκιπας Harry είναι ακόμα το παιδί της μαμάς

Ο Harry είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του είναι "προγραμματισμένοι" να μαζεύουν σκουπίδια και σε αυτό τους ενέπνευσε τόσο ο πατέρας τους όσο και η μητέρα τους. "Eκανε καταπληκτική δουλειά. Χωρίς ποτέ να μας πει τι θα έπρεπε να κάνουμε ή σε ποια κατεύθυνση να κινηθούμε, μας άφηνε να μάθουμε από τη φύση της δουλειάς, από τον ίδιο, και από τη μαμάκα", λέει ο Harry.

Δείτε τη gallery: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.