CELEBRITIES

«Τον ακούω να μου μιλάει»: Ο Nick Cave για την απώλεια του γιου του


5 Νοεμβρίου 2018

abaca_500601_001.jpg

Μέσα από το site του «The Red Hand Files», ο Νικ Κέιβ εξήγησε σε μια κατάθεση ψυχής, με ποιο τρόπο επικοινωνεί με τον νεκρό γιο του Άρθουρ.

Δεν πάει πολύς καιρός που μέσω της ιστοσελίδας του ο Κέιβ ξεκίνησε ένα διάλογο με θαυμαστές του από όλο τον κόσμο ενθαρρύνοντας κάθε είδους ερωτήσεις που αφορουν την καριέρα του, τη ζωή του, κ.ά.

Κάποια στιγμή λοιπόν, μια θαυμάστρια με το όνομα Σίνθια τού έθεσε την εξής ερώτηση: «Τα τελευταία χρόνια έχω βιώσει το θάνατο τριών αγαπημένων μου ανθρώπων: του πατέρα μου, της αδερφής μου και της πρώτης μου αγάπης. Νιώθω ότι έχω ένα είδος επικοινωνίας μαζί τους, κυρίως μέσω ονείρων. Με βοηθά αυτό. Εσύ και η σύζυγός σου Σούζι αισθάνεστε ότι γιος σας Άρθουρ είναι εδώ μαζί σας και ότι έχετε με κάποιο τρόπο έχετε ένα είδος επικοινωνίας μαζί του;».

Ο Κέιβ, αφού ευχαρίστησε τη Σίνθια για την «πολύ ωραία ερώτηση» με έναν πολύ συγκινητικό και ειλικρινή λόγο άρχισε να περιγράφει πώς διαχειρίζεται το πένθος και πώς επικοινωνεί με τον γιο του Άρθουρ ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2015 σε ηλικία 15 ετών.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.