CELEBRITIES

Η Priyanka Chopra κουβαλάει στην πλάτη της τη Sophie Turner φορώντας τακούνια


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2018

43915439_366875180721757_6936989971624194660_n_1.jpg

Αν μας βλέπετε έτσι ενθουσιώδεις για τους εορτασμούς της Priyanka πριν το γάμο της, είναι επειδή είναι καταπληκτικοί. Μετά το bridal shower που έκανε η ηθοποιός με τις φίλες της στο Tiffany Blue Box Café, ακολούθησε το bachelorette της. Mέχρι προχθές, για το bachelorette ξέραμε απλώς ότι έγινε στο Amsterdam και ότι έχει υπέροχο στολισμό. Η Priyanka όμως αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικές ακόμα πληροφορίες, έτσι για να μην αμφιβάλλουμε για το πόσο epic ήταν αυτό το πάρτι.

Η παρέα ταξίδεψε στο Amsterdam και διασκέδασε χωρίς σταματημό, γεμίζοντας τα social media με φωτογραφίες και video από βόλτες, κοκτέιλ, και την Priyanka ντυμένη με τυπική bachelorette αμφίεση με κορδέλα και στέμμα καλλιστείων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Επίσης η Priyanka έχει αποκτήσει κάποιο θέμα με τα φτερά, καθώς από το Bridal Shower μέχρι τώρα, έχει φορέσει όλα τα λευκά ρούχα με φτερά που έχει βγάλει η βιομηχανία της μόδας (στα καλά νέα, της πάνε πάρα πολύ).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red, white and Bride!!! #Bachelorette

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Το highlight του bachelorette όμως, είναι το video της Sophie Turner με την Priyanka να την κουβαλάει στην πλάτη της. Τα δύο κορίτσια έχουν αρραβωνιαστεί τους αδερφούς Jonas και είναι ήδη σαν οικογένεια. Όταν λοιπόν η Sophie Turner δεν μπορούσε άλλο να περπατήσει από τα κοκτέιλς, ή τα τακούνια, ή και τα δύο, η Priyanka την πήρε στην πλάτη της. Η γυναίκα είναι προφανως υπερηρωίδα, γιατί συνεχίζει να περπατάει με τα τακούνια, και τη Sophie στην πλάτη της, οπότε δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε πέρα από συγχαρητήρια.

 

Δείτε τη gallery: H Sophie Turner είπε το "Ναι" στον Joe Jonas - και πρέπει να δείτε το δαχτυλίδι

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.