CELEBRITIES

Ο πιο σέξι άντρας του 2018 μιλάει για την πρόταση γάμου στην Sabrina Dhowre


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2018

20180521_zaa_ap2_553_1.jpg

Ο Idris Elba ανακυρήχθηκε ο πιο σέξι άντρας του 2018 και η αρραβωνιστικιά του είναι ιδιαίτερα χαρούμενη. Η Sabrina Dhowre μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τον νέο τίτλο του μελλοντικού συζύγου της με μια δημοσίευση στο Instagram:

Μετά τους πανηγυρισμούς, η Dhowre ευχαρίστησε το περιοδικό People λέγοντας "Ευχαριστώ, αλλά το ήξερα ήδη". 

O ηθοποιός ζήτησε από το μοντέλο να τον παντρευτεί τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια μιας προβολής του Yardie, το οποίο σκηνοθετεί ο ίδιος. "Ήταν λίγο αυθόρμητο, για να είμαι ειλικρινής", λέει. "Βρισκόμουν σε μια προβολή για τους ηθοποιούς και την ομάδα, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπώ. Δουλέψαμε όλοι τόσο σκληρά για αυτό και σκέφτηκα ότι θα το κάνω τώρα, εδώ, σήμερα". Σχετικά με το πώς ήξερε ότι η Dhowre είναι η μία και μοναδική, ο Elba απάντησε ότι έχουν "καλή χημεία". 

"Με κάνει να γελάω και μοιραζόμαστε κοινούς στόχους.", εξήγησε. "Με κάνει χαρούμενο. Με κάνει να γιορτάζω τις επιτυχίες μου, κι όταν έχω αμφιβολίες, με κάνει να σκέφτομαι". Το ζευγάρι βρίσκεται στην προετοιμασία του γάμου του, και μάλλον έχει μεγαλεπήβολα σχέδια.

Δείτε επίσης: 4+1 ρομαντικές προτάσεις γάμου από celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.