CELEBRITIES

Αυτό είναι το ψεύτικο όνομα που χρησιμοποιούσε ο πρίγκιπας Harry όταν έβγαινε με φίλους


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2018

abaca_645416_002_1.jpg

Η Βαρόνη Jessica Heydel, η οποία παρουσιάζει το νέο show του MTV, The Royal World, αποκάλυψε την εμπειρία της από τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Harry.

"Γνώρισα τον Πρίγκιπα Harry ένα βράδυ έξω, πριν τέσσερα ή πέντε χρόνια. Ο φίλος του των σύστησε ως "Rob", Σκέφτηκα "Αυτός είναι ο Πρίγκιπας Harry, όλοι ξέρουν ότι αυτός είναι ο Πρίγκιπας Harry". Όλα αυτά περνούσαν από το μυαλό μου, οπότε δεν εξελίχθηκε σε φιλία αυτό. Η μαμα μου μού είπε ότι θα μπορούσα να έχω γίνει η Δούκισσα του Σάσεξ - ακόμα είναι θυμωμένη!"

Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι στη Βρετανία, δε θα είχαν καμία αμφιβολία για το αν έχουν μπροστά τους τον πρίγκιπα Harry ή όχι. Για τον ίδιο όμως, ίσως να είχε σημασία να μετριάσει την πίεση της γνωριμίας με καινούριους ανθρώπους. Δεν ξέρουμε αν συνήθιζε να χρησιμοποιεί ψεύτικο όνομα ή αν το έκανε μόνο μια φορά, πάντως και η Haydel έχει παραδεχτεί ότι δεν ξέρουν όλοι οι άνθρωποι που τη νωρίζουν ότι είναι βαρόνη.

Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες του Πρίγκιπα ως έξαλλο playboy έχουν τελειώσει. Έτσι στερούμαστε στιγμές όπως εκείνη, που φαίνεται ότι κάποιος είχε φωτογραφήσει γυμνό τον Harry που έπαιζε strip μπιλιάρδο με κάποια κορίτσια.

Δείτε επίσης: H επίσκεψη του prince Harry στο Nepal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.