CELEBRITIES

Η συγκινητική αντίδραση του πρίγκιπα William όταν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση της μητέρας του


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2018

19870916_zaa_nc26_002.jpg

O Πρίγκιπας William ήταν μόνο 12 ετών όταν μαθεύτηκε η εξωσυζυγική σχέση της μητέρας του το 1994. Η Πριγκίπισσα δεν ανησύχησε για τίποτα άλλο όσο για την αντίδραση των μικρών της γιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Diana, England's Rose • (@inspiringdiana) on

Ο James Hewitt, πρώην αξιωματούχος του Βρετανικού ιππικού, δημοσίευσε ένα βιβλίο, στο οποίο αναφερόταν η σχέση του με την Diana.

"Ο James υπήρξε καλός μου φίλος σε πολλές δύσκολες στιγμές και ήταν πάντα εκεί να με υποστηρίξει. Ένιωσα συντετριμμένη όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο, γιατί τον εμπιστευόμουν και γιατί ανησυχούσα για τα παιδιά μου. Μου τηλεώνησε 10 μέρες πριν την κυκλοφορία του στα βιβλιοπωλεία και με διαβεβαίωσε ότι δεν είχα κανέναν λόγο να ανησυχήσω. Κι εγώ βλακωδώς τον πίστεψα"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PrinceHarry2018 (@princeharry_2018) on

Όταν τελικά το βιβλίο κυκλοφόρησε, το πρώτο πράγμα που έκανε η Diana ήταν να μιλήσει στα παιδιά της. Tότε ο William έβγαλε ένα κουτί σοκολάτες και της είπε "Μαμά, νομίζω ότι έχεις πληγωθεί. Αυτά είναι για να σε κάνουν ξανά να χαμογελάσεις." 

Ένα χρόνο αργότερα, η Diana παραδέχτηκε τα συναισθήματά της για τον Hewitt, καθώς και την απιστία της. "Ναι, τον λάτρευα. Ναι, τον ερωτεύτηκα. Και απογοητεύτηκα πολύ."

Δείτε τη gallery: Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.