CELEBRITIES

Κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Louis που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2018

abaca_634089_054.jpg

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τον πρίγκιπα Louis, το τρίτο και μικρότερο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, αλλά αυτό άλλαξε πριν λίγες ώρες με τη δημοσίευση μίας νέας φωτογραφίας του. Είναι ένα πορτραίτο του πρίγκιπα Louis στο οποίο βρίσκεται μαζί με τη μητέρα και τον παππού του, πρίγκιπα Charles και δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας μέχρι που εμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC για τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Η φωτογραφία έκανε την εμφάνισή της και σε κάποιες Βρετανικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με την royal ανταποκρίτρια της Daily Mail, Rebecca English, η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον royal φωτογράφο Chris Jackson το Σεπτέμβριο στους κήπους του Clarence House, την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Charles και της Camilla, δούκισσας του Cornwall. Ο Louis, που γεννήθηκε τον Απρίλιο, φορά ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο σορτσάκι και κρατά τα χέρια του παππού του. Ο Charles, με ένα κοστούμι με ρίγες και γραβάτα, κοιτά με ευτυχία το νεότερο εγγονό του.

Η νέα φωτογραφία, δείχνει μία γλυκιά στιγμή μετάξυ του Charles και του Louis, μετά από δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο πρίγκιπας William θέλει ο πατέρας του να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

Δείτε ακόμη: H πριγκίπισσα Charlotte κάνει το ντεμπούτο της στο μπαλκόνι του Buckingham

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.