CELEBRITIES

Oι διάσημοι που έχασαν τα σπίτια τους στη φονική φωτιά που ξέσπασε στην Καλιφόρνια


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2018

abaca_657977_070_1.jpg

Δυστυχώς, οι φωτιές που ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καλιφόρνια συνεχίζουν να «τρώνε» ό,τι βρουν στο πέρασμά τους, με τους πυροσβέστες να δυσκολεύονται να τις θέσουν υπό έλεγχο.

Πολλοί είναι μάλιστα οι διάσημοι που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους, με κάποιους να τα βλέπουν να έχουν γίνει ήδη στάχτες.

Το σπίτι της Caitlyn Jenner στο Malibu κάηκε ολοσχερώς χθες, αλλά ευτυχώς η ίδια, η συγκάτοικός της Sophia Hutchins και τα σκυλιά τους είναι όλοι ασφαλείς.

Η Khloé Kardashian αναγκάστηκε και αυτή να εκκενώσει το σπίτι της μαζί με την κόρη της True και προς το παρόν μένει μαζί με τον αδερφό της Rob Kardashian.

H Kim Kardashian και ο Kanye West με τα τρία παιδιά τους είχαν μόλις μία ώρα για να εκκενώσουν το σπίτι τους στην περιοχή Hidden Hills. «Είμαστε ασφαλείς και αυτό είναι το μόνο που μετράει», έγραψε η ίδια στο Instagram.

Και η Lady Gaga είναι ανάμεσα στους κατοίκους του Malibu που άφησαν τα σπίτια τους τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο Orlando Bloom ανέβασε και αυτός με τη σειρά του μία φωτογραφία που έδειχνε τον δρόμο του σπιτιού του να είναι μία ανάσα μακριά από τις φωτιές.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το αν είναι ασφαλές το σπίτι που μεγάλωσαν η Gigi και η Bella Hadid, το οποίο ανήκει στη μητέρα τους Yolanda, οι δύο αδερφές έχουν κάνει πολλές αναρτήσεις σχετικές με τις φωτιές, στις οποίες αναφέρουν πόσο θλιβερή είναι η κατάσταση.

Η Jessica Simpson έχει εγκαταλείψει και αυτή μαζί με την οικογένειά της το σπίτι τους και όπως όλοι, περιμένει με αγωνία να δει αν θα καεί ή αν θα σωθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.