CELEBRITIES

Στάχτη τα σπίτια των Gerard Butler και Miley Cyrus από τις φονικές πυρκαγιές


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2018

abaca_475877_0831.jpg

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Ελλάδα το καλοκαίρι θυμίζει η κατάσταση στην Καλιφόρνια, η οποία καίγεται εδώ και μέρες. Μέχρι στιγμής, οι νεκροί είναι πάνω από 30, ενώ αμέτρητα σπίτια και περιουσίες κάηκαν ολοσχερώς.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που εκκένωσαν –ευτυχώς εν καιρώ- τα σπίτια τους για να σωθούν από την φωτιά ήταν και πολλοί διάσημοι, κάποιοι από τους οποίους έχασαν τα πάντα.

Ο Gerard Butler είναι ένας από αυτούς, αφού όπως έδειξε σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, στο σπίτι του στο Μαλιμπού έχει μείνει όρθιος μόνο ο «σκελετός».

Συντετριμμένη από τις φονικές φωτιές δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Miley Cyrus, η οποία δήλωσε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media πως «Είμαι από τους τυχερούς. Τα ζώα μου και η αγάπη της ζωής μου τα κατάφεραν να βγουν ασφαλείς και αυτό έχει μόνο σημασία τώρα. Το σπίτι μου δεν υπάρχει πια, αλλά οι αναμνήσεις που μοιράστηκα με οικογένεια και φίλους εξακολουθούν να υπάρχουν. Είμαι ευγνώμον για ό, τι μου έμεινε. Στέλνω την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μου στους πυροσβέστες και το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες».

Oι διάσημοι που έχασαν τα σπίτια τους στη φονική φωτιά που ξέσπασε στην Καλιφόρνια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.