CELEBRITIES

Αυτό είναι το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ για τον 70χρονο γιο της, Charles


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2018

abaca_656577_013_1.jpg

Σε ένα ιδιωτικό dinner party στο παλάτι του Buckingham προς τιμήν του πρίγκιπα Charles για τα 70ά γενέθλιά του, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' έκανε μία πρόποση στον μεγαλύτερο γιο της, συγχαίροντάς τον για τον ρόλο του ως γονιός, φιλάνθρωπος και επιχερηματίας.

"Στα 70 του χρόνια, ο Philip κι εγώ είδαμε τον Charles να πρωτοστατεί στη συζήτηση και στις τέχνες, ένας εξαιρετικός φιλανθρωπικός ηγέτης - ένας αφοσιωμένος και σεβαστός διάδοχος του θρόνου σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία - και ένας υπέροχος πατέρας," είπε. "Κυρίως, με τη βοήθεια της γυναίκας του, Camilla, είναι ένας αυτόνομος άνθρωπος, παθιασμένος και δημιουργικός. Οπότε αυτή η πρόποση είναι για να ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια στον γιο μου, ένα πραγματικό Duchy Original".

Τα Duchy Originals είναι στην πραγματικότητα το όνομα της εταιρείας που ίδρυσε ο Charles το 1990 (μετά από την Duchy του Cornwall, δηλαδή τη Camilla) για να πουλάει οργανικά προϊόντα. Το πρώτο και πιο γνωστό φαγητό της εταιρείας είναι ένα μπισκότο βρώμης. 

Οπότε, η αναφορά της βασίλισσας κατά τη διάρκεια της πρόποσης μπορεί να ήταν μία δήλωση του πόσο γλυκός είναι ο Charles (όσο ένα Βρετανικό μπισκότο δηλαδή!) ή ίσως μία αναφορά στην αφοσίωσή του στα Duchy Originals.

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.