CELEBRITIES

Η Paris Hilton χώρισε με τον Chris Zylka


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2018

20180910_zaf_v53_138.jpg

Η Paris Hilton έχει περάσει τους τελευταίους μήνες σχεδιάζοντας πολλαπλούς γάμους ανά την υφήλιο με τον Chris Zylka. Έχει υπάρξει μάλιστα τόσο ενθουσιώδης για το δαχτυλίδι 2 εκατομμυρίων των αρραβώνων της, που μια φορά της έφυγε από το χέρι σε ένα club και οργάνωσε ολόκληρη εκστρατεία για να το βρει.

Φαίνεται όμως πως κάτι έχει πάει λάθος σε αυτόν τον παραμυθένιο αρραβώνα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες μιλάνε για χωρισμό. Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ακόμα επισήμως για αυτό, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι καλά τα πράγματα μεταξύ τους. Ενώ η Paris έχει δηλώσει ότι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο, η μητέρα της επιβεβαίωσε ότι η ημερομηνία πήρε παράταση, καθώς η Paris ταξίδευε πολύ για επαγγελματικούς λόγους. 

Παραλλήλως, η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στα social media εντοπίζεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ η Paris Hilton έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις που θα μπορούσαν αρκετά να ταιριάζουν σε χωρισμένη γυναίκα. Ο αρραβώνας τους έχει κρατήσει 11 μήνες και πλέον ο χωρισμός φαίνεται οριστικός. 

Δείτε ακόμη: Η Kim Kardashian βοηθός της Paris Hilton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.