CELEBRITIES

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Paris Hilton της ζητάει πίσω το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε


24 Νοεμβρίου 2018

20180515_zaf_ny1_560.jpg

Είναι γνωστό ότι η Paris Hilton δεν απασχολεί πλέον τόσο έντονα τα μέσα όπως το 2000. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα βήμα πίσω και η αλήθεια είναι ό,τι δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα για τη προσωπική της ζωή. Πολλοί μάλιστα δεν γνωρίζανε ότι είχε μακροχρόνια σχέση με τον ηθοποιό Chris Zylka. Τον περασμένο Ιανουάριο η Paris Hilton δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και είπε το μεγάλο ναι. Ο ερωτευμένος ηθοποιός της χάρισε ένα δαχτυλίδι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαριών και η Paris δήλωνε "η πιο τυχερή γυναίκα".

Τα σύννεφα όμως δεν άργησαν να φανούν στη σχέση τους και πρίν λίγο καιρό το ζευγάρι χώρισε και ο πρώην αγαπημένος της Paris αποφάσισε να της ζητήσει πίσω το πανάκριβο δαχτυλίδι καθώς όπως ισχυρίζεται εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Απο ό,τι φαίνεται η απόφαση του χωρισμού είναι οριστική αφού η Paris διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες απο το Instagram και ανέβασε τη παρακάτω φωτογραφία με λεζάντα: "Πιστεύω ό,τι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Οι άνθρωποι αλλάζουν και έτσι πρέπει να το τελειώσεις. Τα πράγματα πηγαίνουν τόσο λάθος που τα εκτιμάς μόνο όταν πηγαίνουν καλά. Πιστεύεις ψέματα που τελικά μαθαίνεις να εμπιστεύσαι μόνο τον εαυτό σου. Και καμιά φορά και τα καλά πράγματα καταρρέουν για να έρθουν τα καλύτερα".

Λέτε η Paris να επιστέψει το δαχτυλίδι ή θα το κρατήσει για να θυμάται τον πρώην αρραβωνιαστικό της για πάντα;

Δείτε ακόμη:

8 διάσημες με τα δαχτυλίδια των αρραβώνων τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.