CELEBRITIES

O λόγος που δεν παραιτείται η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει σχέση με την πριγκίπισσα Charlotte


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2018

20181015_zaa_ap2_144.jpg

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τη μελλοντική βασιλεία του πρίγκιπα Charles. O διάδοχος έκλεισε τα 70 αυτόν το μήνα και τον Απρίλιο η Βασίλισσα έκανε κάποια βήματα για να επισημοποιήσει τη διαδικασία της διαδοχής.

Μην περιμένετε όμως σύντομα να αναλάβει το θρόνο ο πρίγκιπας Charles. Η 92χρονη Βασίλισσα φαίνεται ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα πριν είναι απολύτως απαραίτητο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ειδικός στους royals Nick Bullen δήλωσε ότι αυτή η παραίτηση μάλλον δε θα γίνει ποτέ.

Σύμφωνα με τον Bullen, όποια τάση κι αν είχε η Ελισάβετ για να αφήσει το θρόνο, πρέπει να έγινε καπνός όταν συνειδητοποίησε τη δημοτικότητα της νέας γενιάς των royals. Όχι μόνο του William, της Κate, του Harry και της Meghan, αλλά και των δισέγγονών της.

"Noμίζω ότι η Βασίλισσα βλέπει τι φέρνουν αυτά τα αγόρια και οι σύζυγοί τους και αναρωτιέμαι επίσης αν θα παραδώσει απευθείας στα δισέγγονα.", λέει ο Bullen. "Η πριγκίπισσα Charlotte, μόλις τριών ετών και ξέρει ήδη πώς να συμπεριφέρεται σε ένα πλήθος. Ίσως μέσα από τα εγγόνια της βλέπει έναν τρόπο να μείνει στην κορυφή αυτού του κύματος".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Charlotte??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?????????? ????????? ?????? (@charlotte.princess.of.england) στις

Πάντως, αν η βασίλισσα δεν παραιτηθεί, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει στο θρόνο μέχρι το θάνατό της, κι αυτό θα μπορούσε να αργεί ακόμα αρκετά.

Συγγνώμη Charles.

Δείτε ακόμη: 9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.