CELEBRITIES

5 πράγματα που δε γνωρίζαμε για τη Gisele


Ελένη Τσούτση

28 Νοεμβρίου 2018

20140507_zaf_ny1_122.jpg

Η Gisele Bündchen είναι ένα απο τα πιο όμορφα και αναγνωρισμένα μοντέλα σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπήρξε πρώην Άγγελος της Victoria Secret και ήταν εκείνη που άνοιξε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία. Ποιά είναι τα πέντε πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη όμως;

1. Η Gisele υπήρξε από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στο χώρο της μόδας και επί 15 συναπτά έτη ήταν στη λίστα Forbes το νούμερο ένα χάρη στις συνεργασίες που είχε με μεγάλα brands όπως Chanel, Apple και Versace. Το 2017 τη θέση της πήρε η Kendall Jenner.

2. Εργάζεται σαν μοντέλο από 13 χρονών αλλά το pick στη καριέρα της έγινε όταν περπάτησε στη πασαρέλα για τον Alexander McQueen το 1998.

3. Το 2000 υπέγραψε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τη Victoria Secret καθώς φόρεσε στο show της ένα απο τα πιο ακριβά σουτιέν που έχει γίνει ποτέ με πολύτιμους λίθους.

4. H Gisele έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στη προστασία του περιβάλλοντος και πραγματοποιεί αρκετές ομιλίες σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους συνανθρώπους της.

5. Έχει μία ετεροζυγωτική δίδυμη αδερφή και άλλες τέσσερις αδερφές.

Δείτε ακόμη:

5 πράγματα που δε γνωρίζατε για την εγγονή της Audrey Hepburn

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.