CELEBRITIES

Ποιοί θα είναι οι νονοί του παιδιού της Meghan και του Harry; Αυτό είναι το επικρατέστερο ζευγάρι


29 Νοεμβρίου 2018

20181016_zaa_nc26_195.jpg

Αναρωτιέστε πώς θα επιλέξουν τους νονούς του παιδιού τους η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry; Φυσικά πολύ εύκολα καθώς έχουν να επιλέξουν από μία ιδιαιτέρως μεγάλη λίστα με υποψήφιους νονούς. Είναι πολλά τα διάσημα ζευγάρια που θα ήθελαν να έχουν τη τιμή να βαφτίσουν το βασικό μωρό. Σε αυτή τη λίστα, τη πρώτη θέση έχει το ζεύγος Clooney που σύμφωνα με την Daily Mail, η Meghan και η Amanda είναι πολύ στενές φίλες εδώ και αρκετά χρόνια και εξαιτίας αυτής της φιλίας έχουν έρθει πολύ κοντά και ο George Clooney με τον πρίγκιπα Harry. Έτσι, αυτή η στενή σύνδεση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγήσει σε μία κουμπαριά που η αλήθεια είναι ό,τι ανυπομονούμε να δούμε εάν θα πραγματοποιηθεί. Χαρακτηριστικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη στενή σχέση τους είναι η επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού στην πολυτελή έπαυλη του Clooney στη λίμνη Como στην Ιταλία μετά το γάμο τους.

Βέβαια, μένει να περιμένουμε μέχρι τον Άνοιξη που θα έρθει στο κόσμο το βασιλικό μωρό για να δούμε εάν η κουμπαριά έκλεισε!

Δείτε ακόμη:

#RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.